Du er her

40% lenger øyevipper? Prøv Xlash Eyelash Serum!

Lenger, fyldigere og sterkere vipper innen 30 dager?

Xlash Eyelash Serum har ankommet Makeup Art!

Xlash tilfører vippene dine essensielle proteiner, vitaminer og mineraler som stimulerer den naturlige veksten av øyevippene dine. Opplev en merkbar forskjell og forbedring av vippene dine innen et par uker ved å bruke dette effektive markedsledende vippe-serumet med over 2 millioner brukere fra hele verden!

 

Xlash kan forbedre øyevippene med 40% lenger, 30% fyldigere og 20% sterkere vipper!

(Resultater vil variere fra person til person)

 

Hvordan bruker jeg Xlash?

Xlash bør påføres en gang per dag etter at du har vasket av all sminke og før du går til sengs. Påfør et tynt og jevnt lag av Xlash på roten av de øvre vippene i en sammenhengende bevegelse.

 

Kan jeg bruke Xlash hvis jeg har vippe-Extensions?

Ja, er Xlash egnet til bruk selv om du har vippe-extensions. Det bidrar til å forbedre dine naturlige vipper uten å påvirke tilstanden på dine vippe-extensions.

 

Er Xlash trygt å bruke?

Ja, Xlash har gjennomgått kosmetiske tester, og er funnet å være trygt og uten å irritere ved påføring. Men som med alle kosmetiske produkter, kan noen personer være allergiske mot en eller flere av ingrediensene. Ved irritasjon, slutte å bruke.

 

Oppnå lengere vipper ved naturlig vekst

Kvinner bruker mye penger årlig på falske øyevipper eller extensions. For mange kan det være dyrt, og krever vedlikehold. Med Xlash naturlige og trygge ingredienser får du et fantastisk og vakkert resultat!