Du er her

Urbant, atmosfærisk og annerledes!

42 butikker med stor spennvidde og flere gode spisesteder å velge blant. Bystasjonen skal være et bidrag til å gjøre shoppingbyen Sandnes bedre – med sin annerledeshet.

URBANT OG TRENDY
Senterleder Tove Sivertsen ønsker deg velkommen til en annerledes handleopplevelse. Bystasjonen følger i aller høyeste grad trenden som tilsier at shopping dreier seg om mer enn å komme gjennom flest mulig butikker på kortest mulig tid.

- Vi er et urbant shoppingsenter, men vi har lagt stor vekt på å også være et opplevelsessenter. Folk skal kunne senke skuldrene på handleturen sin hos oss, sier hun. Derfor skal senteret interiørmessig gi et harmonisk og atmosfærisk uttrykk, med flere møtesteder og restauranter. Her er harde ventebenker erstattet med noe langt mykere. Det skal rett og slett være godt å turen innom Bystasjonen.

FRAMTIDSRETTET
Det kanskje mest spesielle med senteret er miljøgata som går mellom de to kjøpesenterbyggene. Med flere spisesteder på gateplan er tanken at Sandnes på denne måten skal få ei ny restaurantgate.

- Bystasjonen er et framtidsrettet senter som glir perfekt inn i det arbeidet som er i gang med fornyelsen av Sandnes. På samme måte som byen er i utvikling, skal også vi være i utvikling. Til våren står tredje etasje ferdig – og da vil vi i tillegg til å ha et veldig flott treningssenter som allerede er på plass – få inn blant annet lege, kiropraktor og andre servicetilbud.