Du er her

ONLY STORE søker ny stjerne

ER DU VÅR NYE STJERNE?

Vi søker en fleksibel deltidsansatt til ONLY STORE Sandnes.

Personen(e) må kunne jobbe kveld+ helger, og vil fungere som ekstrahjelp ved behov. Søkere må være fylt 18 år. Det er viktig at du er fleksibel nok til å kunne stille på kort varsel. Vi ønsker et JA-menneske! I og med at vi driver flere butikker i distriktet må du også være åpen for å kunne stille opp til å jobbe på flere ONLY STORES om det skulle være behov for det.

Vi tilbyr en spennende, utviklende og utfordrende jobb i en internasjonal motevirksomhet. Hovedoppgaven din vil være salg og kundeservice.

Du blir en viktig del av et stort motekonsern, hvor det er store muligheter for utvikling og det å skape gode resultater. Du blir en del av et godt team, hvor du med din bakgrunn og erfaring, blir vår nye stjerne!

 

Det som kjennetegner deg som person er:

  • Du motiveres av å skape gode resultater.
  • En sterk moteprofil med fingrene på pulsen når det gjelder trender og utvikling.
  • Et positivt livssyn med lysten til å skape de beste resultater og avgjørende forskjeller.
  • En entusiastisk og energisk utstråling som gjør at du også blir et ledd i å motivere dine kollegaer til et felles teamwork.

 

Har du lysten og energien til denne utfordringen kan du sende en søknad m/bilde og CV som beskriver din praktiske erfaring.

Har du spørsmål eller kommentarer til stillingen er du velkommen til å kontakte butikksjef Caroline Yrke på tlf: 480 39 222

 

Sendes til Butikksjef: caroline-yrke@hotmail.com

Søknadsfrist: Snarest

Søknadene vil behandles fortløpende

Vi gleder oss til å høre fra deg!