Ser du etter den perfekte sommerkjolen? Hos Match Fashion Bystasjonen finner du et stort utvalg av kjoler i alle mulige farger og fasonger.

Felles for alle kjolene er at de kan styles opp og ned, så her har du plagg for absolutt alle anledninger. Delikate farger, blomsterprint og flagrende silhuetter er kun noe av det som beskriver sesongen kjolekolleksjon. Donna, Va Vite, Marie Philippe og Jean Paul har kjolene som passer like godt på vei til stranden som sene sommerkvelder.

Omslagskjolen

Omslagskjolen er like aktuell i år som i fjor. Det siste året har vi bodd i komfortable klær, og vi bytter gjerne ut joggedressen med en komfortabel og kul kjole som passer til alt!

Marie Philippe: 999,-

Romantisk

En romantisk kjole i engelsk brodert blonde med det lille ekstra gir et luksuriøst og sofistikert uttrykk. Med sin korte lenge og voluminøse snitt gjør at kjolen kler de fleste kroppstyper.

Donna 1499,-/Donna 1499,-

Blomster

En sikker blomsterdrøm! Den gulvlange kjolen er et stilsikkert valg til både hverdag, hagefesten og finere anledninger som dåp og bryllup. Med enkle grep er dette en kjole du kan oppdatere på 1-2-3.

Va Vite 699,-/Jean Paul 1 499,-/Va Vite 699,-/Marie Philippe 1 599,-

Klassisk lin

Linkjolen er den perfekte kjolen til en varm sommerdag, så vel som fest-fin til kvelden. Den kommer både med arm og uten arm, samt i flere farger og mønster.

Marie Philippe 999,-/Marie Philippe 1 199,-/Jean Paul 1 499,-

Tekst og foto: matchfashion.no