Vi er utrolig stolte av å kunne dele at før jul vil Lager 157 åpne sin første fullsortiment butikk i Bystasjonen.

157 sier du? Jepp, 157 er en svensk butikk som tilbyr blant annet denim og basic til lave priser. Her finner du noe for ungene, ungdommen, damer og menn. Les mer om 157 lenger nede i saken og sjekk ut deres nettside

www.lager157.com/no-no/

Vi gleder oss!!!


Pressemelding

Gällstad 18. september 2019

Sandnes 18. september 2019

Enkelte kaller Lager 157 for motebransjens IKEA. Gjennom bransjeforandrende forretningsmodell og sterk kostnadskontroll tilbyr varemerket bl.a denim og basic til bransjens laveste priser. Kjeden har i et tøft marked gått mot strømmen og- med en utpreget omnitankegang- fortsatt å etablere fysiske butikker. De 30 butikkene som var i Sverige i begynnelsen av 2018 er utvidet til 43, inkludert en i Oslo. Norske kunder har også fått tilgang til kjedens populære nettbutikk gjennom www.lager157.com/no-no/ Kjeden omsetter for 1 milliard svenske kroner i dag.

JEANS- & BASICFAVORITTEN TIL SANDNES

Nå fortsetter Lager 157 ekspansjonen i Norge og etablerer sin første fullsortimentbutikk i landet. Det vil være en stor enhet på 2000 kvm sentralt i Sandnes, i Bystasjonen.

Hvorfor velger dere akkurat Sandnes når dere skal utvide i Norge?

”Vi er veldig gode i mellomstore byer, der vi kan bygge nær kontakt med innbyggerne. Det er på steder som ligner på Stavanger / Sandnes vi kan nå ut og hvor ordet om oss blir spredt på en god måte. Hele området rundt Stavanger bærer også en interessant historie som går tilbake i tid. Det er vanligvis gunstig for folks selvtillit. De blir tryggere i seg selv og tar dermed også smartere valg. Vi ser på dette som et konkurransefortrinn fremfor dyre merkevarer.” svarer Stefan Palm, administrerende direktør og eneeier av Lager 157.

Hva tilbyr dere kundene?

“Den viktigste produktgruppen vår er jeans. Der har vi lang erfaring, omfattende kunnskap og et bredt sortiment. Andre viktige produkter på denne årstiden er selvfølgelig jakker og strikkede gensere. Basics, som t-skjorter og hettegenser er opplagte produkter hele året. Klærne våre er enkle og stilige, designet for å være basen i garderoben. De skal brukes mange ganger. Vi har et utvalg for både barn og voksne, gutter og jenter, og i tillegg et lite Home sortiment med blant annet putetrekk og håndklær. "


Gjør erfaringene med å drive butikk i Oslo det enkelt å etablere seg i Sandnes?

”-Nei, etableringen i Oslo har vært mer som et maraton. Du må venne kroppen til økende belastning. Vi har lært mye om det praktiske, men i Sandnes har vi ingen gratis kunnskap bare fordi vi har vært i Oslo i noen tid. Vi må jobbe fra bunnen av. Allerede i dag starter rekruttering for tjenestene som skal legges til i butikken. I morgen og hele helgen vil vårt arrangementsteam være på stedet i Bystasjonen for å fortelle deg hvem vi er. Vi kjøper ikke medier og betaler ikke for påvirkere, så vi må jobbe litt hardere enn andre”, avslutter Stefan Palm.