Den gode følelsen av at julestemningen er komplett og roen senker seg, kommer gjerne når juletreet endelig står ferdig pyntet. Kid Interiør gir deg her tips på hvordan man kan dekorere treet.

Vi har alle våre egne juletradisjoner, noen pynter treet lille julaften, mens hos andre står det klart fra første desember. Det finnes også mange måter å dekorere treet på, så det passer til ditt hjem, dine tradisjoner og din smak. Her er våre beste tips til juletrepynt sesongen 2019.

Klassisk rødt juletre


Den klassiske, røde julestilen er en sikker vinner hvert eneste år, men det betyr ikke at det ikke er rom for litt fornyelse! I år går vi for kuler og pynt i retrostil, i den tradisjonelle paletten med rødt, dyp grønt og gull. For variasjon og dybde, har denne stilen kuler både i ulike størrelser og med ulike former, som kongler, stjerner og dråpeformer.


Grønt og elegant juletreEn elegant, men myk og stemningsfull julestil, med mye velour og glitter. Mørk grønt dominerer, og gull erstatter det hvite som er mye brukt tidligere år. Julekulene skal være medium store, og settes sammen med myk dekor i filt, velour eller cordfløyel. En stilig måte å pynte treet på, som garanterer god julestemning!
Tips! Julekuler trenger ikke bare henge på treet! De kan henges i taket, er fine som vindusdekor og er perfekte til borddekorasjoner og bordkort på kuverten.Moderne juletre


Denne julen trender en ny stil som har en elegant og behagelig fargepalett. Lekker, dyp burgunder sammen med pudderrosa, mørk blått og grønt gjør seg svært godt også på juletreet! Kulene er gjerne av ulike materialer som matt glass, velour og papir. Vær raus med kulene og heng pynten tett for et bugnende flott resultat!


Hent mer inspirasjon her:

https://www.kid.no/julevarer/inspirasjon/3-stiler-til-juletreet/