Nok et annerledes år går mot slutten. Til tross for dette har våre butikker både satset, funnet nye løsninger og flere konsepter har flyttet inn. Det er vi utrolig stolte av.

I 2021 har 6 nye konsepter flyttet inn på Bystasjonen. I mars åpnet Extra i 1. etasje. De ble den første Extra butikken i Rogaland hvor du kan handle etter de ansatte har dratt hjem. Her kan kundene låse seg inn via Coop Key-appen når butikken er stengt. Både den betjente og selvbetjente butikken ble fort et populært handlested.

Gründerånd i 3 generasjoner

I april var vi stolte, da Hetland Sport flyttet inn hos oss. Med gründerånd i tre generasjoner, 84 år drift og en lang tradisjon i Sandnes, var det en ære å få gründerfamilien inn på senteret. For en utrolig dyktig gjeng.

Skapte sin egen arbeidsplass under pandemien

Sommeren 2021 åpnet to digge konsepter. Hos Godtebyen kom Øzcan med over 600 forskjellige godteri i løsvekt. Det dobbelte i annet større godteri som sjokolade, chips og is. Mens Rosalyn og Søren flyttet inn med donuts i alle mulige varianter. Imponerende å se hvordan de klarte å skape sin egen arbeidsplass under pandemien. De startet først på kjøkkenet hjemme. Nå lager de hundrevis av donuts i deres egen kafe på Bystasjonen.

Overtok stafettpinnen

Amund og Safiren åpnet Nordens største Jura butikk i 2. etasje i oktober. Han overtok stafettpinnen fra Kari Svihus åpnet Safiren i 1984 og Øystein Fossdal tok over i 1997. Nå har Amund startet på tredje kapittel. Imponerende å se en slik gründerånd og ståpåvilje!

En populær møteplass i Sandnes

Lena og gjengen hos Parkkaféen valgte også å starte en pop up-kafe. Kafeen i Sandvedparken har blitt en populær møteplass i Sandnes og det var veldig kjekt ønsket å selge boller, suppe, smørbrød, kaffe og annet snacks på Bystasjonen.

Juleboden flyttet inn

Juleboden til Torild og gjengen kunne man også besøke i november og desember. Her solgte de både strikk, nisser, kunst, kaker og ikke minst lodd. Innsamlingen i år går til Austrått Bo og aktivitetssenter - avdeling for yngre demens og somatisk avdeling og Sandnes Helsesenter.

Bidragsyter for barn og unge

I 2021 valgte vi også å være sponsor for barne-og ungdomsidretten i Sandnes Håndballklubb. Vi ønsker å fortsette å være bidragsyter for barn og unge også i 2022. Nå er året snart slutt. Vi er utrolig takknemlig for at du har støttet oss ❤ Og gleder oss til fortsettelsen!