DRESSMANN sin Travel Smart-dress er det perfekte valget for den aktive mannen. Den er slitesterk, elastisk, vannavstøtende og krøller ikke. Dette gir en dress som tåler en hektisk hverdag.

Dressens ytre er hovedsakelig laget av resirkulert polyester fra plastflasker. Fôr og knapper er også laget av gjenvunnet materiale.

PERFEKT PÅ REISE

Dressens elastiske og pustende stoff gjør den behagelig på fly, kjøretur og gjennom lange dager. Overflaten er lett å rengjøre og med de praktiske lommene med glidelås trenger du ikke være redd for å miste noe på veien. Fargen fungerer godt på både dagtid og kveldstid, og et enkelt skifte mellom hvite sneakers og pene skinnsko gir deg raskt to ulike antrekk.


SUPER PÅ JOBB

Dressen krøller ikke, noe som er svært praktisk gjennom en lang arbeidsdag i mange møter. Den er komfortabel under reise gjennom dagen, uansett om det er sykkel, sparkesykkel, bil eller fly. I tillegg passer dressen godt med de fleste farge, noe som gir uendelig med kombinasjoner ved bytte av skjorte, slips og lommetørkle


SKREDDERTJENESTER
Alle våre Dressmann og Dressmann XL butikker
samarbeider med lokale skreddere. Hos oss kan du
derfor få tilpasset klærne dine slik du ønsker.


Er du medlem av Friends of Dressmann får du
50% rabatt på alle skreddertjenester i butikk.