Kjøleskapsgrøt med banan og peanøttsmør

Frokost er dagens viktigste måltid. Enten du skal på jobb eller skole, trenger du mat som gir energi og hjelper på konsentrasjons- og hukommelsesevnen.

Kjøleskapsgrøt er ideell fordi den er klar når du står opp, og du kan bruke nye toppinger hver morgen så den aldri blir kjedelig!


Ingredienser 1 dl havregryn1 banan (most)1 dl melk (bruk gjerne soja- eller mandelmelk) 2 ss naturell yoghurt 1 ss chiafrø1/4 ts kanel & topping

Fremgangsmåte

Mos bananen og rør inn de andre ingrediensene. Bruk et glass (som må dekkes med plastfolie) eller boks med lokk og sett inn i kjøleskapet. Grøten lager seg selv og den er klar til å spises når du våkner! Vi toppet vår med en spiseskje crunchy peanøttsmør, oppskjært banan og noen chiafrø.

Oppskrifter, tips og produkter finner du hos Kinsarvik Naturkost: https://www.kinsarvik.no/nyhet...