Fredag 16. juli åpner Godtebyen på Bystasjonen. Her finner du over 600 forskjellige godteri i løsvekt, og det dobbelte i annet større godteri som sjokolade, chips og is.

Sammen med Emrah åpner han sin andre godteributikk. Den første åpnet de i Stavanger i 2018. Kundene som har besøkt dem der, har ønsket seg en butikk i Sandnes også, ifølge Øzcan.

- Det er utrolig kjekt å få så mange positive tilbakemeldinger, sier Øzcan.

Spennende godteri

Godteriet deres kommer i alle slags smaker, farger og fasonger. Produktene er fra kjente merkevarer og er hovedsakelig importert fra nabolandet Sverige. Dersom det dukker opp noe nytt og spennende godteri er Øzcan og Emrah alltid oppdatert, og tar det raskt inn i butikken.

- Det kommer forskjellige varer hele tiden. Vi liker å holde oss oppdaterte og bytte på sortimentet, sier Øzcan.

Større og billigere

Ideen om en godteributikk kom da Emrah var i Svinesund og handlet på grensen. Han innså hvor interessert nordmenn var i godteri fra Sverige, og hadde hørt at mange kjørte fra Norge for å handle der. Utvalget var større og billigere enn i Norge.

- Sverige hadde mye utvalg, men vi ønsket å tenke enda større. Vi reiste til USA og England for å besøke godteributikkene der. Etter hvert utviklet vi konseptet, Godtebyen, forteller Øzcan.

- Hvilket godteri er din favoritt da?

- Jeg har ikke bare en favoritt, sier Øzcan og ler, før han fortsetter:

- Jeg har 20 favoritter. Godterimerket Haribo er nok det jeg liker best. Det er spesielt godt med seigt godteri.