Hva med monsterkjeks til Halloween?

En enkel glutenfri Halloween-inspirert oppskrift som passer til både store og små! Happy Halloween!

Ingredienser

12 kjeks

250 gr peanøttsmør

100 gr kokossukker

1/2 ss vaniljeekstrakt

4 ss kakaopulver

1 ts bakepulver

1 stort egg

Til toppen:

Sweet Switch Confetti sjokolade

Spiselige øyne (eller hjemmelagde av melis)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader.​

Rør sammen alle ingrediensene (unntatt toppingen) i en skål.​

Ta frem et bakebrett med bakepapir, og bruk gjerne to skjeer til å lage kuler på samme størrelse. Strø over Sweet Switch confetti sjokolade og spiselige øyne. Hvis du bruker hjemmelagde øyne (av melis) venter du med å ta dem på til kjeksene er ute av ovnen.​

Bak i 6 til 8 minutter og nyt!​

Flere tips på oppskrifter finner du her: https://www.kinsarvik.no/nyhet...