Kjenner du noen som skal flytte for seg selv til høsten? Ta en titt på Kid interiør sin studentside med gode tilbud og inspirasjonsartikler for studenthybelen.

Liten plass - smart oppbevaring

På små studenthybler skal det ikke mye til før det blir rotete. Gjør det enkelt å holde det ryddig med våre tips på smart oppbevaring til små rom.

La oss gi deg tips på smart oppbevaring i hybelen din

Har man et godt system på hvor tingene har sin plass i leiligheten sin, har man et godt utgangspunkt for å enkelt holde det ryddig rundt seg.

Smart oppbevaring på baderommet

Har du ikke all verdens med skapplass på badet er det lurt å gjøre det beste ut av skapet ved å for eksempel samle bomullspads, q-tips og kosmetikk i små mindre beholdere. Har du plass på gulvet ved siden av toalettet kan det være kjekt med en kurv stående med nye toalettruller, da vil du unngå å ha de et sted de fyller mer og hvor de står fremme i sin mindre pene plastemballasje. Skittentøy kan hope seg opp om man ikke vasker klær jevnlig, så sørg for å ha en praktisk skittentøyskurv ved siden av vaskemaskinen eller bare stående på badet til du går ned i vaskekjelleren, om du ikke har egen maskin.

Smart oppbevaring på kjøkkenet

Selv hvor mye eller lite du lager mat på eget kjøkken som student kan kjøkkenskapet fort fylles opp med forskjellige tørrvarer som pasta, ris, mel eller havregryn. For å alltid ha oversikt over hvor mye mat som befinner seg i skapet kan det være lurt å oppbevare mye av maten i ryddige bokser eller glass. Både tørrvarer og ferskvarer kan holde seg lengre og bedre ved oppbevare i lufttette bokser, så også i kjøleskapet kan det være praktisk med lagring i bokser.

I skapet under vasken kan det være kjekt å samle alle vaskemidler og vaskeredskaper man har sammen i en boks eller kurv som tåler litt fukt.

Kid interiør har også gjort det enkelt for studenten med å lage studentpakker:

Studentpakke #1

Inkludert i pakke 1 er:

1 stk Selje pute/dynesett, 140 x 200 cm
1 stk Stamford sengesett 140 x 200 cm
1 stk Jersey stretchlaken 90 x 200 cm
2 stk Leon håndkle, blå, 50 x 90 cm
2 stk Leon håndkle, blå, 65 x 130 cm

Studentpakke #2

Inkludert i pakke 2 er:

1 stk Selje pute/dynesett, 140 x 220 cm
1 stk Stamford sengesett 140 x 220 cm
1 stk Jerseylaken, 90 x 200 cm
2 stk Leon håndkle, blå, 50 x 90 cm
2 stk Leon håndkle, blå, 65 x 130 cm

For mer inspirasjon for å skape et hyggelig hjem på studentbudsjett, se her: https://www.kid.no/student/?ut...