På jakt etter et hyggelig sted å spise? På Bystasjonen finner du alt fra amerikanske donuts og bagels, indisk gatemat til japansk sushi.

INDISK STREET FOOD: Chai Nashta by Mogul India

Her finner du ekte indisk street food av Jaswant og hans dyktige kokker. De tar deg med på en reise over det indiske subkontinentet med smakseksplosjoner uten like. Vi anbefaler både å dele flere småretter, men de har også super gode middager.

Med flere terningkast 5 av Stavanger Aftenblad er dette virkelig et sted å ta turen innom dersom du ønsker et nydelig måltid.

- Dette er indisk mat av svært høy klasse, tilberedt og servert av folk som bryr seg. Løp og kjøp (Aftenbladet 2020)

Se menyen: https://www.chainashtabymogul....

MEKSIKANSK: Coyote Tacos

Autentisk taco, nachos og quesadilla finner du hos kjøkkensjef Benjo hos Coyote Tacos. Sammen med resten av teamet lager de også hjemmelaga tortillalefser i sin unike tortillamaskin. Inne i lefsene har de alt fra biff, kylling, scampi til blomkål.

Se menyen: https://www.coyotetacos.com

KOREANSK/FILIIPPINSK: Matsaya

Har du prøvd supertrendy, Boba Tea? Te med kuler som har sin opprinnelse fra Taiwan på 1980-tallet. Kulene er laget av tapioka, en stivelse som stammer fra maniok eller cassava-roten. Hos Matsaya finner du et stort utvalg av forskjellige smaker i tillegg til koreanske pannekaker, sterk sandwich, spicy kyllingvinger med mer. Menyen er inspirert av reiser rundt om i verden og egne tradisjoner.

Restauranten er en familiebedrift bestående av Trixie De Soto, Abigael Gutierrez, Maria Johansson, Giancarlo Gutierrez og Jake Nolasco. Alle sammen ønsker deg hjertelig velkommen.

Se menyen: https://www.facebook.com/matsa...

AMERIKANSK: Donuts R üS

Ferske og super gode donuts som er laget på den gode gamle måten med skikkelig donutdeig. De er stekt gylden brun i god planteolje, og alt er laget fra bunnen av. Her finner du smaker med både jordbær, sjokolade, karamelliserte popcorn, Kvikk Lunsj, mandler med mer.

Se menyen: https://www.donutrus.no

JAPANSK: Sakura sushi

På Sakura Sushi serverer kjøkkensjef Nan og gjengen deg fersk sushi. Du velger selv fristende biter fra deres sushi belte. De har også en egen barnemeny med pølser, pommes frites og kyllingnuggets.

Se menyen: https://www.sakura-sushi.no

DAGLIGVARE: Extra

Extra er dagligvarebutikken som gjør det billig! Enten du handler til hverdag, helg eller høytid. Hos Bystasjonen er Extra døgnåpen. Butikken er betjent kl. 7 - 23 fra mandag til lørdag og kl. 9 - 21 søndag. Ellers kan du handle når som helst på døgnet ved å låse deg inn i butikken via appen CoopKey.

Klikk her for å laste ned CoopKey appen for iPhone eller Android.