Matbloggeren Silje Feiring, bak bloggen Spoon, har testet ut våre Kid Gourmet produkter og her kommer hennes oppskrift på honningglaserte gulrøtter med chiliflak.

Gulroten med sin naturlig sødme passer perfekt med litt sterke smaker som chili. Her glaseres de med honning og toppes med litt yoghurt, granateple, friske urter og chiliflak. Legg de på grillen og server som en sidesalat eller snacks:)

«Chiliflak er et godt allround-krydder. Det passer godt til å krydre gryter, grønnsaker, sauser og supper. Det er også godt i marinader, på pizza og pasta. Perfekt til alle typer grill mat. Oppbevares mørkt og kjølig.»

Du trenger:

8 gulrøtter
2 ss olje
2 ss honning
1 ss chiliflak fra Kid, eller etter smak

Topping:

Granateple
Friske urter
Yoghurt

Slik gjør du:

  1. Vask gulrøttene godt og del de i fire på langs.
  2. Bland olje, honning og chiliflak i en liten bolle. Pensle over gulerøttene.
  3. Grill over høy varme og vend underveis. Topp med yoghurt, granateple kjerner, friske urter og litt mer chiliflak hvis du ønsker.

Sjekk ut flere tips fra Kid interiør her