Høsten er her og vi er klare for å få de fint innendørs igjen. Her er Kid Interiør høstinspirasjon for 2018.

Se Kid sin inspirasjonsavis her: https://inspirasjon.kid.no/hoe...

Høsten står for døren og vi ønsker den velkommen med mange lekre interiørnyheter. I høst er det blant annet velour, fargene bordeaux og dyp blå som gjelder. Vi har delt interiøret vårt opp i 3 trender: My Home, Official Space og Social Area.

My Home

En moderne nordisk stil i en ny oppdatert variant. Fargene er lyse, naturlige toner og myke, rosa og matte pasteller. Materialene er stein, marmor, terazzo, stål, lær og glass. Lyst treverk med innslag av sort. Tekstilene har naturlige fibere, og er stort sett ensfargede. Innslag av små print

Stikkord: Autentisk, balansert, nordisk, taktil, moderne, nøytralt og tre

Official Space

Temaet er mørkt og skyggefullt med dype blå og grønne toner. Stilen er inspirert av kontorlandskap og hotellrom. Funksjonelt, samtidig avslappende. Interiøret har gjerne mørke vegger som skaper en følelse av luksus. Tekstiler i gardiner og puter er hovedsakelig i velour. Skinn, keramikk og glass er viktig i dekorelementene".

Stikkord: Metallisk, sofistikert, lobby, perfeksjon og multi funksjonelt.

Social Area

En klassisk stil med vintagepreg. Vakkert og dramatisk. Varme, metalliske farger i gylne toner fra gult, terracotta og brunt, til orangerødt. Runde former på møbler og innslag av afrikanske objekter på dekor. Materialer som lær, stål, farget glass og ikke minst keramikk, er viktig. Mye velour også i dette temaet, men kvaliteter som ull og filt er også fremtredende her.

Stikkord: Eklektisk, vintage, kontraster, tre og stål, dekor og stylish.