Sandnes Kommune er ferdig med å legge ny hoved kloakk- og fjernvarme-rør i Vågsgata, og veien inn til Bystasjonen er åpen igjen.

Det er 1 time gratis parkering i parkeringhuset. Du kan enkelt registrere deg på siden https://autopay.io/

Med en Autopay-profil blir parkering enkelt. Du kjører inn, gjør det du skal og kjører ut igjen. Ingen bøter, ingen parkeringsbilletter, ingen køer.

Kameraer leser bilskiltet ditt. Det er ikke behov for billett eller å betale på forhånd. Du kjører bare inn.

Ta den tiden du trenger

Med Autopay er det umulig å få bot. Ta den tiden du trenger, uten å bekymre deg for parkeringen.

Kjør ut

Ved utkjøring leser kameraer bilskiltet ditt og parkeringen avsluttes.

Betal automatisk

Som registrert kunde betaler du automatisk for parkeringen når du kjører ut.

Betalingsalternativer

Med Autopay er det umulig å få parkeringsbot, men du må allikevel betale for parkeringen. Du kan velge mellom en rekke ulike betalingsalternativer.

  1. Betal automatisk

Med et registrert betalingskort i profilen din, kan du parkere så lenge du trenger, og du vil automatisk betale riktig beløp for parkeringen. Hold oversikt over kvitteringene dine i profilen din.

2. Betal på betalingsautomaten

Du kan betale for parkeringen før du forlater parkeringsanlegget. Tast inn registreringsnummeret ditt i betalingsautomaten og betal for tiden du har stått parkert.

3. Betal på nett innen 48 timer

Du kan betale for parkeringen på nett i opptil 48 timer etter at parkeringen er avsluttet. Gå til Autopay.io, tast inn registreringsnummeret ditt og betal for parkeringen.

4. Betal med faktura

Dersom ingen av de andre betalingsalternativene blir brukt, vil du motta en faktura fra parkeringsoperatøren. Et fakturagebyr legges til parkeringskostnaden, så vi anbefaler at du benytter deg av ett av de andre betalingsalternativene.