Få det meste ut av terrassen din

Har du en stor og fin terrasse kan det være smart å hente inspirasjon fra hjemmet og lage en terrasse som visker ut skillet mellom ute og inne. En av de beste måtene å gjøre dette på, er å tilføre terrassen sommervarer i samme stil og farger som du har inne. Du kan for eksempel bruke pynteputer, gulvtepper, blomsterpotter og lyslykter som står i stil med det uttrykket du har i resten av hjemmet. Det viktigste er at uteplassen passer deg og din personlighet, så bruk gjerne små ting som viser hvem du er.

Andre gode tips til terrassen:

  • Lag et utekjøkken. Her kan du plassere grillen og en kjøkkenvask, samt oppbevare kjøkkenartikler som servise, kopper og glass.
  • Heng opp planter, lykter lyslenker m.m. på vegger og rekkverk for å gi terrassen en ekstra grønn dimensjon.
  • Plasser planter og lyslykter i trappen for å skape stemning uten å ta opp viktig plass, men kun så lenge det er trygt.
  • Bruk skyggehjørnene til oppbevaring. Sett for eksempel opp et lite bord med lys eller en kurv med varme pledd og fine pynteputer.
  • Kjøp en terrassevarmer for å gjøre sommerkveldene mer behagelige å nyte utendørs.

Husk at det ofte er rundt spisebordet man tilbringer flesteparten av sommerkveldene. Det er derfor viktig å lage et spiseområde som står i stil med sesongen. Dekk bordet med sommerlig borddekorasjon, legg på en fin duk og pynt med nyplukkede blomster eller fine planter. Her har du mange muligheter og det er kun fantasien som stopper deg!

Få flere tips til å dekke det perfekte sommerbordet her.