Gi uteplassen din det lille ekstra med stemningsfull utebelysning i sommer. Om du har en liten balkong eller har en stor hage finnes det flere stilige muligheter.

LED-lyslenke

En type belysning som passer både inne og ute igjennom flere sesonger er LED-lyslenker. Lenkene kan du henge opp på flere måter, har du for eksempel et tre i hagen kan det være stilig å henge opp lyslenken i dette. Ønsker du å ha lyslenken som en del av borddekkingen ute, kan man feste lenken i 2 stokker på hver langside av bordet, så henger den over og skaper et varmt og hyggelig lys. Lenkene kan du også enkelt henge over et rekkverk, et gjerde eller bare rett på veggen. Vi har lyslenker med både hvit og sort ledning.

LED-lyslykter

En delikat og stemningsfull måte å belyse uterommet på er med LED-lykter. Plasser de enten på terrassegulvet, eller heng lyktene med hank opp i trær eller på rekkverk. Har du et loungebord eller et spisebord ute er det lekkert å sette LED-lykten på bordet. Disse lyktene er stilige i grupper eller hver for seg.

Lykter

Det er lite som slår den magiske effekten av levende lys, så å pynte opp uteplassen med vakre lykter er alltid en god ide. Sett sammen forskjellige lykter i ulike høyder og pass på at kubbelysene i lykten ikke utsettes for direkte sollys, og smelter. Hos oss finner du flere lykter som er spesielt godt egnet for utebruk, disse er merket med en egen lapp. Velger du andre lykter er det lurt å ta disse inn om det regner og når du ikke er tilstede.

Telyslykter

Pynt små og store bord med hyggelige telyslykter i forskjellige størrelser. Sett gjerne sammen et stilleben med telyslykter, en vase med blomster og en sommerlig dekordetalj som skjell, korall eller et lite fat.

For mer inspirasjon se KID interiør sine hjemmeside