Pannekakedagen markeres hvert år den første tirsdagen etter fastelavn.

Kinsarvik gir deg oppskriften på fullkornspannekaker til hele familien.

På jakt etter en sunnere pannekake-oppskrift til årets pannekakedag? Da har vi oppskriften for deg! Server til venner og familie med friske bær, nøtter og sirup - vi er sikker på at det blir populært med både store og små.

Ingredienser

Til ca. 14 stk

260 g fullkornsmel

4 ss bakepulver

En klype salt

2 ss kanel

2 ss sukker eller Sukrin

500 ml valgfri melk (lett-, mandel-, soyamelk)

2 ss vaniljeekstrakt

Kokosnøttolje til steking

Til toppen:

Bær og frukt

Nøtter

Pannekakesirup eller lønnesirup

Fremgangsmåte

1 Bland alle tørre ingrediensene i en bolle. Tilsett våre ingredienser og miks godt sammen til alt det tørre er rørt ut (ikke overmiks).

2. Varm en stor stekepanne på middels varme. Bruk smør, olje eller kokosnøttolje, og bruk en øse til å helle blandingen i pannen. Når pannekaken begynner å bobble snur du den. Gjenta med resten av miksen - gir ca 14 pannekaker.

Nyt!

Se flere oppskrifter på Kinsarvik Naturkost sin hjemmeside: https://www.kinsarvik.no/nyhet...