Pannekakedagen markeres hvert år den første tirsdagen etter fastelavn.
Kinsarvik gir deg oppskriften på fullkornspannekaker til hele familien.
På jakt etter en sunnere pannekake-oppskrift til årets pannekakedag? Da har vi oppskriften for deg! Server til venner og familie med friske bær, nøtter og sirup - vi er sikker på at det blir populært med både store og små.
Ingredienser
Til ca. 14 stk
260 g fullkornsmel
4 ss bakepulver
En klype salt
2 ss kanel
500 ml valgfri melk (lett-, mandel-, soyamelk)
2 ss vaniljeekstrakt
Kokosnøttolje til steking
Til toppen:
Bær og frukt
Nøtter
Pannekakesirup eller lønnesirup
Fremgangsmåte
1 Bland alle tørre ingrediensene i en bolle. Tilsett våre ingredienser og miks godt sammen til alt det tørre er rørt ut (ikke overmiks).
2. Varm en stor stekepanne på middels varme. Bruk smør, olje eller kokosnøttolje, og bruk en øse til å helle blandingen i pannen. Når pannekaken begynner å bobble snur du den. Gjenta med resten av miksen - gir ca 14 pannekaker.
Nyt!
Se flere oppskrifter på Kinsarvik Naturkost sin hjemmeside: https://www.kinsarvik.no/nyhet...