I interiøret for høsten 2021 ser vi blant annet hvordan man kan ta naturens fargepalett med inn, en stil som skaper stilren balanse og komfort, og en stil for deg som vil feire livet på en modig og leken måte. Årets stiler heter "Into the green", "Relaxing" og "Pink Party". La deg inspirere av høstens nyheter og interiørtrender.


INTO THE GREEN - naturlig interiør.

Denne stilen appellerer kanskje til deg som elsker naturen og som lengter ut i det grønne hele året. Stilen kan beskrives som enkel, naturlig, solid og autentisk.

Stilen er en kombinasjon av rustikt og elegant, og inspirasjonen er hentet fra mytologi og barndoms minner i naturen. Fargeskalaen er hentet fra et grønt landskap med alle naturens grønne nyanser, og mønstrene er inspirert av dyr og botanikk.

Formene i interiøret er rundt og organisk. Møblene i denne stilen er laget i lyst treverk eller pulverlakkert i grønne toner.

Tekstilene er myke som pels, og med trykte botaniske mønstre, ofte på bomull eller lin. Keramikk med et håndlaget preg er viktige accessoirer, men også noe klart glass i vaser. Kurver i lyst organisk materiale. Malte overflater i grønne nyanser både på vegger og møbler. Med "Into the green" kan du prøve skape en utendørs-stemning innendørs med planter og blomster - perfekt når vi går mot høst og mørkere tider.

RELAXING - ro og balanse med skandinavisk stil

I stilen "Relaxing" handler det om balanse, ro, naturlig lys, komfort og funksjonalitet. En klassisk stil med en moderne vri! Vi inspireres av skandinaviske design klassikere, nordisk livsstil og noe hentet fra japansk livsstil, for å understreke det enkle og rene raffinerte. Fargeskalaen har mange brune nyanser og noe blå/grått.

Stilen er selektiv, enkel og ikke overfylt. Komfort og velvære står i sentrum. Rommene vi ønsker oss her er lyse med rene, gjerne malte matte overflater. Treverk finnes i alle nyanser, fra det lyse til det mørke, og gir varme til interiørene. Formspråket er rundt og organisk, accessoirer er ofte i transparent glass for en beroligende effekt, eller i forskjellige typer treverk. Vi finner også keramikk med grafisk retro preget dekor. Litt 70-talls inspirasjon fra skandinavisk design.

Tekstilene i denne stilen er ensfargede, i myke materialer som ull, eller med grafiske jaquard-mønstre, men alltid i forsiktige fargekombinasjoner. Med denne stilen skaper du en beroligende og komfortabel atmosfære i hjemmet.

PINK PARTY - modig eleganse

"Pink party" inviterer inn til en feiring av livet på en modig, leken og ekstravagant måte. Vi drømmer oss bort fra hverdagen, tilbake i tid og omgir oss med feminine, prangende og overdådige interiør. Flere elementer i denne stilen er hentet fra barokken, hvor stilen var luksuriøs og maximalistisk. Fargene går fra gammelrosa til sjokkrosa og videre til lidenskapelige dype røde og aubergin farger.

Detaljer i gull brukes flittig i accessoirer og på småmøbler. Formspråket er mykt avrundet, møblene er trukket med myke stoffer som velour.

Rommene i stilen er mørke og møblene er ofte lakkerte eller malt i mørke farger. Speil og malerier i gullrammer pynter veggene, porselen og glass pynter bordene. I denne stilen brukes lag på lag med tekstiler og vi ser tunge gardiner og masse pynteputer, vegg til vegg tepper, eller små tepper med store mønstringer.

For mer inspirasjon og tips gå inn på https://www.kid.no/inspirasjon...