Trekk naturen inn i interiøret

Denne vinterens trender er preget at et fokus på ro og harmoni. Myke, naturlige materialer kombineres med duse fargetoner som gir et delikat og dempet uttrykk. Brunt er tilbake i motebildet, og rotting som vi kjenner fra 70- og 80-tallet er i skuddet som aldri før. Kombiner nyheter til hjemmet med gamle favoritter og hjemmelagede skatter som strikkede pledd.

Naturlig stil - Stillness

Denne stilen er preget av pause, stillhet, fred og ro. Vi ønsker oss nærhet til naturen – også i interiøret. Hvitkalkede farger går over i blå og grønne nyanser. Vi søker et enkelt uttrykk som allikevel oppleves som eksklusivt. Taktilt design appellerer til sansene og vi finner skjønnhet i hvert enkelt objekt.

Overflatene er matte og rå. Det går i ensfargede tekstiler, gjerne stenvaskede, men også dempede ruter og blomstermotiv passer inn her. Strå i alle varianter og fargetoner hører med, sammen med lin og lette bomullsstoffer. Keramikk er fortsatt aktuelt, både naturlig matt og glasert i puddertoner av blått, grønt og sand - eller helt hvitt. Vi omgir oss gjerne med strikkede tekstiler for å understreke den harmoniske og enkle stilen.

Sanselig stil - Slow Living

Vi starter det nye året med blanke ark. Skap en rolig stemning med lyse og varme toner av beige, lys rosa og vasket grønn. Duse toner skaper en vakker kontrast til mørk sjokoladebrun. Naturen er i fokus i form av materialer som kork, marmor, jute, strå og treverk. Vi ønsker oss tekstiler som lin, vasket bomull og ren ull, og gjerne med struktur i stoffet.

Myke sofaer og elegante lamper med runde former preger interiøret. Gå gjerne for få, men elegante elementer. Stråtapet på veggene er tilbake, eller vegger malt i en matt, dus jordfarge. Stilen preges av en kunstnerisk tvist, og det sanselige og naturlige skaper en rolig harmoni.

Se flere tips fra Kid Interiør her