Hvorfor drive Buddy-butikk?

Om du har hatt lyst å drive dyrebutikk, men vært usikker på når og hvordan du skal komme i gang? Da er dette din mulighet! Du starter opp selv, investerer inn i egen butikk, er selvstendig og har styringen selv, men samtidig drar du nytte av et godt felleskap og en merkevare som allerede er godt etablert i markedet.

Zookjeden Buddy er en veldrevet kjede med et kompetent kjedekontor som alltid er tilgjengelig om du skulle trenge det. Vi har et godt fotfeste i bransjen, gode samarbeidsavtaler med bransjens leverandører og vi har ledende, profesjonell markedsføring.

Hvordan fungerer det?

Zookjeden Buddy eies av de lokale butikkdriverne i kjeden. Kjedekontoret finansieres ved kickback fra leverandørene, samt et prosentvis bidrag fra samarbeidspartnere. Øverste organ i Zookjeden Buddy er styret, som utelukkende består av eiere av Buddy butikker. Den daglige driften av kjeden foregår fra kjedekontoret.

Er du den vi leter etter?

For å drifte en butikk i Buddy-kjeden er det viktig at du deler våre verdier. Ansatte i butikken skal være troverdige, imøtekommende, spennende og kunnskapsrike i møte med kjæledyr og eier. Vi har et «best på» konsept, som vi er stolte av og alltid streber etter å utvikle videre.

Vi tilbyr:

  • - Medlemskap i en kjede med velrennomerte dyrebutikker med over 100.000 medlemmer i kundeklubben
  • - Muligheten til å drive egen butikk, men samtidig oppnå stordriftsfordeler
  • - Tilgang til kompetanseutvikling av deg og dine ansatte
  • - Et fellesskap og en trivelig hverdag med lidenskap for kjæledyr i sentrum
  • - Mulighet til å ta del i aktiviteter og kampanjer i butikk arrangert sentralt

Kan dette være noe for deg, eller har du noen ytterligere spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss tilbake for en uforpliktende prat, vi ser frem til å høre fra deg.

Kjedeleder Tom Granheim:

Epost: tom@buddy.no

Telefon: 901 44 342

Markedssjef Håvard Johansen:

Epost: haavard@buddy.no

Telefon: 924 16 211