Har du interesse for skjønnhet og kosmetikk, elsker å selge og få andre til å føle seg vel?

KICKS søker nå en sprudlende og arbeidsom selger til et vikariat i vår butikk på Bystasjonen i Sandnes.

KICKS har som mål at butikkene skal være den ultimate skjønnhetsdestinasjon, og vi søker en selger som ønsker å jobbe mot den målsetningen og som simpelthen elsker å jobbe i butikk!

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede, og som selger i KICKS vil du få muligheten til å jobbe med et stort sortiment av fantastiske produkter. Din oppgave vil, i tillegg til andre arbeidsoppgaver i butikken som varemottak, varepåfylling ol, være å veilede og inspirere kunden til å ta de fremste valgene innen skjønnhet og sørge for å gi dem en lystfull handleopplevelse. KICKS sine kunder skal rett og slett få Top Class Service!

Vi leter etter deg som har fylt 18 år og er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, som yter god service og alltid har kunden i fokus. Du trives med å jobbe mot personlige salgsmål og har viljen til ”å gå den ekstra milen”. Vi ønsker at du er utdannet hudpleier eller make up artist, og har erfaring fra salg ser vi det som en fordel. Du må ha gode ferdigheter innen legging av make-up.

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap med høyt tempo og mange aktiviteter i butikk. Du vil få støtte underveis gjennom veiledning og kursing slik at du kan utvikle deg videre, du må være villig til å delta aktivt på dette. For oss er det viktig at våre ansatte har glimt i øyet, har det gøy på jobben og bidrar positivt til vårt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av å finne den rette medarbeideren som ønsker å jobbe hos oss, og som har de samme holdningene og verdiene som KICKS står for; Profesjonell, Personlig, Engasjement, Lystfull og Ledende.

Stillingen vi tilbyr er Deltid 20%.

Arbeidstid: dagtid mandag, fredag og lørdag, annenhver uke

Tiltredelse: 28.08.2021

Fratredelse: 02.01.2022

Høres dette ut som noe for deg?

Send oss en personlig søknad samt din CV i dag!

Søk på stillingen her: https://emp.jobylon.com/jobs/8...


Hos KICKS tror vi på likeverd, inkludering og mangfold, og vi vet at ulike erfaringer tar oss fremover. Derfor ser vi positivt på søker av alle kjønn og med ulik bakgrunn og livserfaringer.